Nyt sitä sitten vauhtiin päästään!! Sain työpaikan Valmet automotivalta, logistiikka puolelle, olen hyvin iloinen.

Taloa kävi eilen ostaja ehdokas katsomassa ja toivon todella paljon että olisivat valmiita ostamaan tämän, vaikka mieluisia puutteita löytyi, mutta odotus on korkealla. Saataisiin tämä myytyä niin voisi hyvällä mielellä muuttaa Uuteenkaupunkiin, asunto ehdokaskin on löytynyt ja mitä taydelliseltä paikalta, 2km tehtaalle :D sisko käy sitä tällä viikolla katselemassa, jos ei hometta löydy niin silloin me otetaan se vuokralle :D ja se olisi vieläpä omakotitalo, oma rauha jippii!!!

Kovasti olen taas pakkaillut ja laittanut kirppikselle tavaraa, kaikkea mahdollista joutavaa.

Mutta suurin murheen aiheeni on sitten, millä tavalla saadaan loput muuttotavarat kerralla Uuteenkaupunkiin, matka täältä on ihan sairaan pitkä ja eivät mahdu ihan yhteen peräkäriin... sekä kuinka matka taittuu kolmen kissan kanssa, joista yhdellä on matkapahoinvointia ja saa kovan tressin jo eläinlääkärille meno matkasta (vajaa 3km) Täytyy soitella eläinlääkärille ja kysyä miten matka onnistuu sellaisen kissan kanssa, rauhotus koko matkalle?? mutta matkapahoinvointi lääke nyt ainakin.

Työt olisi tarkoitus aloittaa 30.11, silloin olisi viimeinen aloitus päivä logistiikka puolelle, tältävuodelta, se on tavoite. Kahdelle työnatajalle olen päässyt sanomaan muutosta ja yhdelle pitää vielä ilmoitella.

Tälläistä tänään, euraavaan päiviykseen. o/