Juu... elämän muutoksia tullut sellasia, että edessä on muutto Uuteenkaupunkiin töiden perässä.

Sisko haki autotehtaalle ja sai töitä sieltä, kun edellisestä työpaikasta tuli irtisanominen ikävän asian takia... salmonellan... joka tuli kolmannen kerran ja koettelee nyt kovasti mieltä... ei ole näin lähisuvullekkaan mukava asia... mutta olihan tuo työhakemus mullakin sinne autotehtaalle jo maaliskuun lopulta asti, mutta nyt hain uudelleen varastolle niin tärppäs. Ensi viikolla olisi työhaastattelu, mutta vaikka eivät ottasi minua, niin muutto on edessä, sillä olemmehan yksi talous kaksoissiskon kanssa.

Sisko muuttaa edeltä, sillä hänellä työt alkavat 3.8. todella pian ja talo pitäisi saada myytyä... itse menen perässä syyskuun alussa, milloin on kaikki kesän peltohommat kohdillaan.

Kova paikkahan se tulee olemaan lähtemään nykyisestä työstäni... navettahommia tulee ikävä ja isompi ikävä tulee niitä kaikkia rakkaita myrryköitä, jotka jäävät taakse ja tietenkin navetta kisuja... mutta parempipalkkasen työn perässä mennään... vanhempienkaan luokse ei voi enää tuosta noin lähteä, kun jäävät toiselle puolelle suomea ja kaikki kaveritkin jäävät... mutta pääsepä näkemään muita kavereita nyt paremmin, ketkä asuvat etelässä ja sekä muita sukulaisia joita näkee vain sukukokouksissa :D

Tästä löytyy ne hyvät ja huonot puolet.

Tämän blogin taidan muuttaa muuttopäiväkirjaksi ja katsella sitten vuoden lopussa lopetanko tämän blogin vai muutanko sen toisellaiseksi, mutta tässä tämän kertainen.